Az Isotrex géllel kezel bőrfelületet meddig nem érintheti nap?
Figyelt kérdés
vagy ezt ugy kell érteni hogy amég éppen bevan kenve addig nemszabad napozni?
(mert itt nincs emlitve: [link]
2010. jún. 11. 10:47
1/4 anonim válasza:
eleve napérzékenységet okoznak a pattanásokra felírt krémek. Óvd a bőröd ne napozz direkt, de élni nyilván kell, ha nap éri nem baj, csak ne direkt, és ne sok. Remélem beválik, nekem ez a kence mit sem ért
2/4 anonim válasza:
szia!én is használtam sokat,nyáron is,azt mondta a bőrgyógyász hogyha éjszakára kenem csak fel és nappal lemosom,akkor nem lesz bajom,nem is lett,persze gondolom van kivétel :S egyénfüggő,de nem hinném,hogyha nappal lemosod,bajod lehet.
Egyébként te hol laksz?mert nálunk Miskolcon már hónapok óta nincs készleten,sőt azt mondta a gyógyszerész,hogy országos hiánylistán van :S
de nekem nagyon kellene :(
3/4 A kérdező kommentje:
BP.
de nekem nem pattanásokra irták fel, hanem másra. És használ is csak ugye eléggé hámlaszt.
Csak ugye ez a baj hogy itt a nyár, 35fok , medence :/...
és most ne menjek medencébe emiatt?
amugy a dekoltázsomat kell vele kenegetni
2010. jún. 11. 14:40
4/4 anonim válasza:
Estére,alvás idejére kend fel,csak nem lesz semmi,mondom,én is úgy használtam múltkor és nem lett baj,szerintem amúgy sem kell olyan hosszú ideig fent lennie,mert elég erős,a kezdetekben volt,hogy csak 2-3órára hagytam fent este,amíg hozzá nem szokott a bőröm,mert az elején mindig kicsépi,de már akkor is látványos eredmény volt.Vagy ha nappal bent vagy a házban,akkor is felkenheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!