Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A nyakam és a kezem teli lett...

A nyakam és a kezem teli lett anyajeggyel. Mivel birom eltüntetni? Mitől van ez? Most vettem észre fürdés után. Nagyon megilyedtem.

Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 08:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj el mielőbb a bőrgyógyászhoz. Ez nagyon komoly betegség jele is lehet. Vagy megnyugtat. Lényeg, hogy mielőbb menj!
2010. jún. 11. 08:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Voltam bőrgyógyásznál és azt mondta hogy ez a serdülőkor miatt van, meg anyukám mondta hogy azok nekem megvannak régóta csak nem vettem észre. Mivel reggel ballagok ezért nagyon figyelgettem magam és biztos már elfelejtettem, hogy ezek megvoltak. Semmi komoly bajom nincs. Szerencsére.
2010. jún. 11. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!