Mit szólnál hozzá ha a 16 éves lányod lila hajat szeretne? Megengednéd neki?
Indokokat!
Ha igen, miért?
Ha nem miért?
Neked volt már színes hajad? Mit szóltak hozzá otthon/suliba/munkahelyen?
Hajszínezővel simán. Ha tetszik neki felőlem hupikékre is festetheti.
Normál festékkel csak azért nem, mert úgy gondolom ne kezdje el ilyen korán roncsolni a haját, ráér arra még.
Vannak jó lila hajszínezők, amik pár mosással kijönnek.
Megengedném, de csak azzal. Hajfestéket ilyen korán ne használjon, tönkre vághatja a hajat, akármilyen jó minőségű.
Na, jó 15 éves és fiam van, de kiröhögi az ilyen "lázadókat". Szóba nem jöhet a kefehaj sem. Az osztálytársai, barátnője dettó.
A jövendő gimijében sem látni ilyet.
A prolit nem foglalkozásra értettem, hanem gondolkodásra, értékrendre.
színezővel engedném, az kikopik, és kevésbé roncsol :)
Nekem bugyirózsaszín volt egyik nyáron, 14 lehettem :D Apa csak a fejét fogta, de nem szólt rá rossz szót, persze én is színeztem, eszem ágában nem volt befesteni rendes festékkel.
#14-es Túl konzervatív és unalmas vagy. Köszönjük.
Amúgy valaki magyarázza el hogy mit kell érteni a "lázadás alatt". Mert mondják ezt már mindenre (pl:.emo, punk, goth, leszbikus tinik, hosszúhajú fiúk, különleges kinézetű tinik, vagy akármi ami különbözik a 'megszokott/"normális' viselkedéstől.
Bocs, még nem fejeztem be.
A mai világban természetesen nem 15-16 éves korban válunk le a szüleinkről, és nem keresünk új vidéken megélhetési lehetőséget. Ettől függetlenül azonban az évmilliós atavisztikus ösztönök ugyanúgy működnek ma is. Jobb híján tehát a kinézetünkkel, a viselkedésünkkel fejezzük ki az életkorunkra jellemző tagadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!