Akinek sok évig volt festve egy színre a haja: miért festetted vissza az eredetire? Milyen érzés volt?
4-5 éve van festve a hajam vörösre, a sötétvöröstől a pirosasig volt sokféle, de az utóbbi 3 évben a természetes réz illetve eperszőke volt a színem. Sokan természetes vörösnek néznek, ami nekem eléggé imponál, mert egyrészt ez a célom, hogy minél "hihetőbb" legyen a hajszínem, és közelebb is érzem magamhoz ezt a színt mint az eredetit.
Az igazi hajam sötétbarna, az évek alatt nem hiányzott egyszer sem, viszont mikor az eperszőke hajamra tettem egy pirosas színezőt, akkor azonnal hiányozni kezdett. Olyan, mintha ezt a hamis színt tekinteném sajátomnak.
20 éves vagyok, az egyéniségem, stílusom mind ez alatt a 4-5 év alatt alakult ki igazán, és ennek fontos részét képezte a hajam színe is. De mostanában kicsit kíváncsi lettem, hogy hogy néznék ki az erdeti barnával (plusz nem olcsó a festés, és utálom ha lenő... azaz a festéssel járó macerák is zavarnak kissé).
Viszont nem tudom, hogy be merjem-e vállalni, hiszen végre szép egységes, egészséges a hajam, és ha mégsem tetszik megint jöhetne egy erős világosítás az egész hosszra.
Van olyan aki egész életében egy más színre festi a haját? Én néha úgy érzem, hogy lélekben vörös hajú vagyok, csak kívülről nem, mint a transz emberek (jó, tudom, beteg hasonlat, de értitek :D) és ezért lenne fura ha megint barna lennék, mert hiába az a természetes, mégsem érzem magaménak.
Na, ezt jól megfogalmaztam.. Nem túl értelmes kérdés, de ti mit gondoltok? Járt már így valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!