A hajhosszabbítás árt a hajamnak?
alapba vékonyszálú és töredezett de szeretném meghosszabítattni de kicsit félek h árthat..
segítsetek:)
köszi
Úgy tudom, módszertől függ.
Szerintem a hajfelvarrás illetve a csomózás nem ártalmas, viszont a vegyszeres illetve hőillesztés igen.
Ezt egy hajhosszabítással foglalkozó oldalon találtam:
F I G Y E L E M !
A MÓDSZER NEM TARTOZIK A LEGEGÉSZSÉGESEBB TECHNIKÁK KÖZÉ, EZÉRT KÉRJÜK KEDVES VENDÉGEINKET, JÓL GONDOLJÁK MEG, HOGY SZERETNÉNEK-E HŐVEL ÉS VEGYSZERREL TÖRTÉNŐ BEAVATKOZÁST IGÉNYELNI. JAVASOLJUK, HOGY INKÁBB TERMÉSZETESEBB ÉS HUMÁNUSABB MÓDSZERREL HOSSZABBÍTTASSÁK HAJUKAT!
Szia,
nekem is fel volt varrva a hajam egy évig, mult héten vették ki a póthajat és semmi baja sincs az eredetinek. elvileg egyik technika sem árthat az eredeti hajadnak,de én féltem,h a vegyszeressel esetleg mégsem így lesz...ráadásul a hőillesztéses technika drágább is sokkal.
Nekem is van póthajam és klippekkel (pici, a ragsztásnál, varrásnál a hajba varrt csatocskák) rakom fel. Nagyon praktikus, észrevehetetlen, könnyű felraki. Ha megunom, kiveszem, könnyű hajat mosni, mind a sajátom, mind a póthajat. Ha néhány hét után nem látod a hajadon kárát, bírja, tetszik a hosszú haj stb, elmész és felvarratod.
Tincsesbe nem rakható, csak sorosba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!