Nagy/magas homlokú lányok! Milyen hajat hordtok?
Nekem nincs nagy homlokom de szerintem a "nagy homlokú" lányoknak jól áll a frufru!
Próbáld ki,sőt azzal el is tudod takarni a homlokod!
Hát ezt a frufrus dolgot én megcáfolnám. Van az a magasságú homlok amin már a frufru sem segít.
Nekem nem is lehetne teljes telibe frufrut vágni mert rengeteg forgóm van.
Pont van egy a homlokom környékén, és emiatt lehetetlen a frufru.
Marad az oldalra söpört haj vagy a sapka, meg a beszólások figyelmen kívül hagyása. Ja mert igen...a sok gyökér az utcán azt gondolja, hogy a homlokom miatt büntelenül ócsárolhat és bepofázhat, úgy hogy nem is ismer, egy vadidegen vagyok a számára.
Sajnos ilyen szánalmas tajparaszt az emberek egy része
Első: a frufrut ki is próbáltam, jó is csal nagyon kényelmetlen ezért szeretnék valami mást kipróbálni.
Kettes: nagyon sajnálom hogy e miatt beszólnak az utcán. De biztos vagyok benne hogy ezeknek az embereknek legalabb ugyanannyi "hibája" van,sőt csak máson vezetik le.:(
Nyilván nagyban függ attól is, hogy mi áll jól az arcodhoz, de alapvetően a rövidre szavaznék - persze nem tüsi vagy hátrafésült fazonra gondolok, hanem olyanra, ami természetes módon takarja a homlokodat. Pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!