Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagy/magas homlokú lányok!...

Nagy/magas homlokú lányok! Milyen hajat hordtok?

Figyelt kérdés
Milyen hajat hordtok? Direkt probaljatok eltakarni/kisebbnek láttatni a homlokotok? Minden választ köszönök:)

2018. márc. 15. 22:01
 1/5 johnnyorlandofeleseg válasza:
100%

Nekem nincs nagy homlokom de szerintem a "nagy homlokú" lányoknak jól áll a frufru!

Próbáld ki,sőt azzal el is tudod takarni a homlokod!

2018. márc. 15. 22:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát ezt a frufrus dolgot én megcáfolnám. Van az a magasságú homlok amin már a frufru sem segít.

Nekem nem is lehetne teljes telibe frufrut vágni mert rengeteg forgóm van.

Pont van egy a homlokom környékén, és emiatt lehetetlen a frufru.

Marad az oldalra söpört haj vagy a sapka, meg a beszólások figyelmen kívül hagyása. Ja mert igen...a sok gyökér az utcán azt gondolja, hogy a homlokom miatt büntelenül ócsárolhat és bepofázhat, úgy hogy nem is ismer, egy vadidegen vagyok a számára.

Sajnos ilyen szánalmas tajparaszt az emberek egy része

2018. márc. 16. 07:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Első: a frufrut ki is próbáltam, jó is csal nagyon kényelmetlen ezért szeretnék valami mást kipróbálni.

Kettes: nagyon sajnálom hogy e miatt beszólnak az utcán. De biztos vagyok benne hogy ezeknek az embereknek legalabb ugyanannyi "hibája" van,sőt csak máson vezetik le.:(

2018. márc. 16. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

Nyilván nagyban függ attól is, hogy mi áll jól az arcodhoz, de alapvetően a rövidre szavaznék - persze nem tüsi vagy hátrafésült fazonra gondolok, hanem olyanra, ami természetes módon takarja a homlokodat. Pl.

[link]

2018. márc. 19. 14:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagy a homlokom és régen volt frumrum de nagyon utáltam és az arcomon nem is állt jól a frufru után simán hátra volt fogva a hajam cofba de az borzasztóan bénán nézett ki😂 most pedig simán kibontva két oldalra kettéfésülve hordok és ez így most egész jó. Egyébként nekem szerencsére az osztálytársaim többsége értelmes és nem basztat ezzel de mindig volt egy fiú aki próbálkozott mindig valamit beszólni, de lepereg rólam, nem érdekel
2018. márc. 20. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!