Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Őszül a hajam, mit tegyek? /15L

Őszül a hajam, mit tegyek? /15L

Figyelt kérdés
Eszre vettem,hogy nem egy ketto hajszal osz a fejem tetejen.Battyam is egy foltban tizen eves koraban meg oszult...Nem lehet ellene valamit tenni?Anyu azt mondta ha tovabb oszulok be festetjuk a hajamat:(

#haj ##oszhaj
2018. márc. 12. 22:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sajna semmit nem lehet tenni festésen kívül. Próbáld meg úgy rendezni hogy ne látszódjon ha zavar bár nem hiszem hogy pár ősz szál annyira észre vehető.
2018. márc. 12. 22:40
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
kamu .. na persze 15 évesen ..
2018. márc. 12. 22:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is korán kezdtem őszülni, ha jól emlékszem 16 voltam, mikor az első ősz szálak megjelentek. Később kiderült, hogy pajzsmirigy problémám van, ami kiválthatja a korai őszülést. Nincs a családodban vki, aki pajzsmirigy gondokkal küzd?
2018. márc. 12. 22:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik osztálytársam is őszül 17 évesen, sajnos nem lehet sehogy megállítani ezt.:(
2018. márc. 12. 23:01
 5/11 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj,lesz olyan fiú akinek ősz hajszálakkal együtt is tetszeni fogsz
2018. márc. 12. 23:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Most meg divat is. En osz hajszalakkal szulettem, anyam meg mar 22 evesen full osz volt (persze festette, de a lenovesnel latszott, hogy teljesen hofeher a haja) . Ha zavar, akkor befested, ennyi. Nem akkora tragedia. Ez is genetika, mamamnak meg 60+ evesen se volt egy db osz hajszala sem... papam meg szinten 20 evesen full feher haju lett a koromfeketebol, onnan "hozzuk" valoszinuleg.
2018. márc. 13. 00:16
 7/11 Fingkirály ***** válasza:
79%

Nincs azzal semmi baj. Egyrészt KÉT SZÁL, az semmi, sztm bárkinek van ennyi, csak észre sem szokták venni, főleg rövidebb hajnál, másrészt ha netán valóban elkezdesz őszülni, akkor simán lehet festeni...sőt, mivel az ősz haj pigmenthiányos, ezért "fehér" (valójában áttetsző), sokkal könnyebben veszi fel a festéket és nem zavar bele az eredeti szín.

A pohár mindig félig tele legyen! :)

2018. márc. 13. 05:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Kettes, ez nem kamu! Nekem is, egyik kozeli ismerosomnek a haja 15 evesen tele volt oszhajszalakkal, a 40 eves anyja meg teljesen osz volt.

Kerdezo, festesen kivul nincs mas opcio, esetleg fogd ossze a hajad, az ismerosom igy oldotta meg.

2018. márc. 13. 09:55
 9/11 anonim ***** válasza:

az komoly... nem is tudtam hogy ennyi evesen lehetseges az oszules... :o

kislany, sajnos csak a hajfestes segit...

2018. márc. 13. 11:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem is van ismerősöm, aki 14 évesen kezdett őszülni, most 17 és majdnem teljesen fehér.
2018. márc. 13. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!