Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon erős zsírosodásra sampon?

Nagyon erős zsírosodásra sampon?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám, hogy már évek óta gyorsan zsírosodik a hajam. Megmosom egy este, következő nap estéjére pedig már annyira zsíros a töve, hogy nem tudom leengedve hordani, ha gyakrabban mosom akkor meg már fél nap után olyan lesz, szóval az sem megoldás. Próbáltam mindenféle sampont, WU2-től kezdve olcsóbb-drágább "mű"samponokon át természetes hatóanyagúkig. Egyik sem aratott sikert...

Ha valaki szendevedett itt hasonló problémával, tudna segítséget adni, hogy neki személyesen mi az, ami használt?

2018. márc. 7. 15:51
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is ettől a problémától szenvedtem nagyon sokáig, ráadásul még vékonyszálú is a hajam, szóval nem volt egyszerű a dolog.

Nekem végül a következők váltak be:

- Évente két alkalommak Revalid kúra - ez segített rendbetenni a hajam szerkezetét, bár ha neked szép erős hajad van, akkor szerintem elhagyható, én elsősorban a vékonysága miatt szedem.

- Henna hajfestés - tudom, megoszlanak róla a vélemények (főleg azért ellenzik sokan, mert macerásnak vélik, illetve a hajfesték gyártók és a fodrászok éhen halnának, ha minden nő egészséges és nem káros módját választaná a hajfestésnek, nem mellesleg kb 500 ft-ból kijön havonta a festés egy középhosszú hajra) és nem mindenki szereti a rézvörös hajat, de a henna tényleg ápol és erősít, csak figyelni kell rá, hogy ne használj mesterséges eredetű dolgokat a hajadra (pl hajlakk meg zselé)

- Hajmosásra kétféle módszer: 1: egyszerű natúr szappan (pl yamuna levendulás); 2: Alverde sensity samponja - az első picit drágább, a második olcsóbb, de mindkettő hatásos és nincs egyikben sem olyan anyag, ami a fejbőrödet zsírosodásra késztetné.

Remélem tudtam segíteni a válaszommal! Ha van kérdésed bármivel kapcsolatban, írj nyugodtan és segítek :)

23/N

2018. márc. 10. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!