Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszú hajú lányoknak miért...

Hosszú hajú lányoknak miért szokott mindíg a fülük mögé tűrve a hajuk?

Figyelt kérdés
Arcuk mellett van akkor sokkal szebb
2018. márc. 4. 06:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem soha nincs a fülem mögött.

De gondolom azért mert ha nem lenne a fül mögött lehet valakinek a szemébe lógna, takarná az arcát. Ember függő. Vagy csupán csak így szereti 😊

2018. márc. 4. 06:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Fenékig érő hajam van, és nekem is sokszor el kell tűrnöm. Egyszerűen azért, hogy ne zavarjon, mikor pl. előrehajolok. Ha nincs a fülem mögött, nehézkes az írás, vagy ha boltban pakolok be a táskámba, de vezetésnél is mindig eltűröm az arcomból, hogy ne korlátozza a látóterem.

Ha tehetem, akkor én is az arcom mellett hagyom, nekem is jobban tetszik úgy, de nem mindig a szépség a lényeg, néha a praktikum fontosabb :)

2018. márc. 4. 07:09
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
Meg mindig jobb így, mint amikor mindig lofarokban van a haj.
2018. márc. 4. 07:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak: a frissen mosott nagyon hosszú hajam sokszor össze-vissza száll, csikizi az arcomat és az orromat. Az hogy valakinek szemüveg kell, arról meg nem tehet.
2018. márc. 4. 08:47
 5/7 anonim ***** válasza:
hogy ne lógjon a szemükbe.
2018. márc. 4. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Mer előreesik, belelóg az arcomba, bekapom, felgyújtom cigivel, leeszem, belelóg a levesbe, eltakarja a szemem, beakad a táska alá, meg úgy kb. mindenbe.

Nekem többnyire két copfba van fonva (már azelőtt is így hordtam, hogy ez lett volna a divat -.-), ha valahová megyek, akkor kiengedem, de hétköznap nem az fog érdekelni, hogy Jóskapistának hogy tetszik jobban, hanem hogy hogy ne éljen saját életet.

2018. márc. 16. 12:12
 7/7 anonim ***** válasza:
*mert
2018. márc. 16. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!