Normális, hogy még mindig így hullik a hajam?
Iszonyatosan hullik a hajam, azon kívül gubancos és csomós, és mosás után két nappal már mintha zsírosbödönbe fejeltem volna. Már évek óta próbálgattam pakolásokat, balzsamokat, mindenféle sampont, hajszeszt, fésüléskönnyítőt, sörélesztő kapszulát, már áttértem a színezőre pár hónapja. 5hete fodrász bánfi sampont ajánlott, azóta mintha még rosszabb lenne az egész. Ne mondjátok, hogy ne fessem egyáltalán, 23vagyok de már teljesen ősz.
Pár hónapja voltam bőrgyógyásznál, mert elkezdtem pattisodni is, kaptam ecsetelőt meg visszábbvettem a zsíros kajákból, a bőröm azóta szinte teljesen helyrejött. Na de a hajam.... Segítsetek, mit kezdjek vele?!
hát ha már ennyi minden kipróbáltál meg orvosnál is voltál nem tudom mit mondhatnánk még...
esetleg ricinus olajos pakolás? azt mindenki nagyon dicséri.
teljesen ősz 23 évesen?? na ezt nem kajálom be, bocsi.
egyél sok sárgarépát meg élesztőt.
Szerintem menj el vérvételre!
nekem is hullott nagyon a hajam, és kiderült, hogy nagyon vashiányos vagyok (az átlag 10,5-nél kezdődik, nekem 2,1 volt..).
Mióta szedem a tablettákat és emelkedett a vasam, azóta nem hullik annyira, és nagyon gyorsan nő :)
15/L
kedves 02:50-es hallottál már arról, hogy sokktól megőszül valaki? sajnos igaz, tökmind1 h 'bekajálod-e'.
nemrég volt laborom, hát sokminden nem stimmel benne, vasam pont igen :S
az élesztőt a bőrömre szoktam kenegetni, de akkor be-bekapok majd belőle. meg a répából is :S
esetleg egy hormonvizsgálatot lenne érdemes még megpróbálni, szerintem hormonális dolog is okozhat hajhullást. valamint úgy tudom, hogy az is, ha a szervezetedben van valamilyen góc (fül-orr-gégészeti, fogászati, nőgyógyászati stb.)
sajnos jobb ötletem nincsen, de szerintem a bőrgyógyásznak is említsd meg(ha eddig nem tetted volna), hátha ő többet tud segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!