Melyik férfi dezodor illata jó szerintetek?
Van jó pár dezodor,aminek olyan a szaga,hogy konkrétan elfedne egy mammutot is...de azoktól hányni lehet pár másodperc után.
Én nem szeretem azokat a pasikat akik "illat"csíkot húznak maguk után,és ájulnak mögöttük a nők..bár ennek is van előnyös oldala,legalább könnyű beazonosítani a kollégát..:D
Az a döfi,ami nem túl erős,főleg nem pacsuliszaga van,inkább finom,visszafogott,és csak akkor érzi az ember,ha mondjuk 20 centinél közelebb van az alanyhoz...
Nem értem miért kell bűzölögni....a testszagot csak a test közelében lehet érezni,nem is kell 360 km-es hatáskörben letarolni a deo-val senkit...
Én a magam részéről kedvelem egy pasin a N...a,az A.e,és a S..8 kozmetikumokat..abból se mindet.
Sőt, én a saját férjemen is azt szeretem,ha hajlatba golyósát használ,hogy ne legyen hónaljkutyaszaga,és az arc-mellkas részen az arcszesz illata dominál/vagy semleges illatú arcszesz és az érzékeny pontokon (nyak-mellkas) pedig finom parfüm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!