Tudnátok mondani 100%ban növényi összetevőjű hajvégápolót?
Miert hiszed azt,hogy a kemiai reakciok jot tesznek a hajdnak.
A szodabikarbona lugos,a citrom savas,es sav bazis reakcio soran lesz kb semleges az oldat.
A citromle meg tori is a hajat meg szaritja
Mert szerintem ez sokkal jobban kíméli a hajat, mint a sampon amibe minden kémiai cucc van.
Sőt, amióta így mosom a hajam, olyan gyorsan nől, h pont néztem, november közepén voltam hajat vágatni, a vállamig ért. Most meg a mellem alá ér...régen nem nőtt ilyen gyorsan,de mindegy.
Az meg vicc, h pont a szódabikarbóna+citrom cseszné szét a hajam..nézz utána mik vannak a samponokban..
1.az nő,nem nől
2.komolyan,űlj be egy 7-es kémia
Órára,ott majd mindent elmagyaráznak neked
6-os, nem űlj, hanem ülj (nagy öngól volt sajnos ;) )
Válassz természetes, ápoló sampont, ne konyhai dolgokkal mosd mert hosszútávon szétcseszed. Azért száraz!
Amúgy kókuszolaj jó a hajvégekre, de az argánolaj is.
Emelt szintű kémiám van..de köszi
nem hiszem h ha 1,5 hetente 1x megmosom vele, elcseszné a hajam+ki mondta h töredezett? csak azt mondtam h száraz.
De köszönöm aki kedvesen válaszolt a kérdésre.
És amúgy meg tavaly nagyon elkezdett hullani a hajam, és nem segített semmi, orvosról orvosra jártam, aztán a kémia tanárom mondta h csináljam így, mert ő is így mossa, és hopp teljesen elmúlt a hajhullásom.
Istenem fere irtam.Tudom hogy az ülj.
Nem en nem tudom meg hajat mosni sem
Nem fére, hanem félre.
(Szerintem most már ne fokozd :) És te kezdted a helyesírás elemzését, de nem ajánlott, ha az ember maga sem ír kifogástalanul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!