Létezik izzadásgátlás? Már mindent próbáltam, de megőrülök, több lent.
Már mindig félek, hogy büdös vagyok, más is érzi és meg akarom oldani ezt a problémát.
Egy ideig Dove Original spray tökéletesen bevált, majd elkezdett nem használni.
A Fa dezodorai mind "vizesek" azoktól azonnal büdös és izzadt leszek.
Kipróbáltam a Dove stiftjét, csak tönkretette pár pólómat, szinte azonnal izzadok tőle.
Rexona hasonló a Dove-hoz, most azt használok, de pár óra múlva már büdös a pólóm, nem használ semmi.
Golyósat nem is akarom kipróbálni, mert az is "vizes".
Nem tudom mit hagytam még ki a listáról. Kipróbálnám a szódabikarbónát is,de nem tudom, hogyan kellene használni.
Rendszeresen, alaposan tisztálkodok, borotválom a hónaljam, de ha friss akkor is izzadok, ha egy napos, akkor is.
Már nem tudok mivel próbálkozni, kérlek segítsetek, hogy mit csinálhatok rosszul, mi a gond velem, mi a megoldás...
Próbáld meg hogy bekened magad és utána be is fújod.
Nekem azóta nincs szagom. :D Bár nekem más nem érezte, annyira nem volt durva, de volt szag. Nem tudom mitől. Szerintem a hormonok mert régen semmi bajom nem volt. Aztán pár éve megőrült teljesen.
1-es én is próbáltam úgy, de nem vált be :/
2-es ezeket a termékeket lehet kapni Rossmanban vagy Dm-ben?
Az antisudorica egy gyógyszertári készítmény. Folyadék, kb párszáz ft és nagyon picit kell vattával felkenni, ugyanis baromira szárit. Én volt, hogy tulkentem, és nagyon kiszáradt, fájt a böröm.
A rexonanak és dovenak van max.prot. stiftje, kb 1500 ft. Én már csak ezt használom. Nekem bevált, pedig izzadok, mint egy disznó.
4-es köszönöm szépen!
5-ös: 16 éves lány vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!