Nektek is vállalhatatlan a hajatok, ha magától szárad?
Nem használok hajszárítót. Nem a hővel van bajom, egyszerűen türelmetlen vagyok és a monoton zúgástól kikészülök de lehet ez csak nálam valami bekattanás, hogy kirohanok a világból a hajszárítótól. Nő létemre.
Hajmosás után kibontom a hajam és mikor még nyirkos a hajam mehet rá az olaj aztán úgy hagyom. Kb mellig erő hullámos, nem túl vastagszálú hajam van. Szépen és gyorsan szárad, az olajból pedig lesz egy szép ragyogása. Ha valami véletlen folyamán a hajszárító közelébe kerülök próbálhatom formázni a hajam semmi sem történik. Felül egyenes marad, alul pedig óriási gubancos hullámok keletkeznek, a hajvégeim pedig kiszáradnak. Hajszárító nélkül szép egyenletesen hullámos.
Ha véletlenül vizes hajjal alszom el az már más téma, akkor úgy áll a hajam mintha Shakira és egy oroszlán szerelemgyereke lennék és álmomban átment volna a hajamon az eddigi összes ismert hurrikán. Szóval nem alszok vizes hajjal ha egy mód van rá..
Ha magától szárad meg akkor behullámosodik. Mert egyébként meg teljesen egyenes a hajam.
Vállalható lenne ha nem kócolodna össze.
Nagyon finom szálú, eredetileg hullámos hajam van.
Most, a téli időszakban muszáj szárítani, mert a kabátom anyagától rettentő sztatikus lesz.
Ha nem szárítom meg, nagyon szép nagyhullámos, ha igen, akkor szinte teljesen egyenes.
Nekem is :)
Össze-vissza áll. Se nem egyenes, nem sem hullámos. Csúnya. Nekem is ápolatlannak tűnik.
Szerintem hajtípustól függ. Nekem erős, nagyon sűrű hajam van.
Vékony szálú, kevesebb hajú ismerőseimnek simán megszárad magától szépre.
Ne is mondd, Kérdező, nekem is Kóbor János frizurám van. Tudod, az Omega énekese. :)
Hosszú, erős szálú, száraz, seprős, szöszös. Kenderkóc.
A hajam jó része inkább szőke, viszonylag vékony szálú, nagyjából egyenes hajszálakból áll, de sajnos mellé még van egy jó adag vörös, majdnem 1 mm vastag, göndör hajszálam is. Mintha dupla hajam lenne, de a vörösek miatt az egész nem áll sehogy, megszáradás után olyan a fejem, mint a lámpabúra.
Viszont mivel száraz a hajam, nem szárítom (így legalább minden alkalommal látom, milyen gáz), inkább minden hajmosás után rászánok egy órát, hogy kivasaljam normálisan. Nem eddig húzigálom rajta a forró hajsütőt, hogy szétégjen, hanem azért tart ilyen sokáig, mert szinte szálanként vasalom ki, akkor normálisan áll utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!