Mit tegyek, hogy ne legyen az arcom sebhelyes a borotválásoktól? (többi lent)
Az a helyzet, hogy évek óta egy 10K FT-os olcsóbb villanyborotvár használtam ,ami már később nem volt jó,mert irritálta a bőrömet. Lecseréltem egy komolyabbra , pontosan erre : [link]
Szóval nem egy olcsó szarról van szó. És az a helyzet, hogy ha minden nap borotválkozok vele, akkor sebhelyes lesz a zarcom tőle és ez is kicsit irritálja a bőrömet. Mit tegyek, hogy újra szép sima legyen az arcom ? Remélem nem fölöslegesen adtam érte 65K-t. Gonoldtam arra , hogy megpróbálom majd borotvahabbal , vagy zselével és úgy megyek rajta végig. Mit tegyek , írjatok valamit, ami beválhat ! Köszi szépen !
A hagyományos borotva pedig úgy felsérti, hogy vérzik tőle. Nemfogom annyira rányomni a jövőben. De félek , hogy akkor meg nem szedi le a szőrt.
Megoldás lehet a borotvahab, vagy zselé és úgy átmenni rajta a villanyborotvával ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!