Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek levágassam a hajamat?

Szerintetek levágassam a hajamat?

Figyelt kérdés

Már lassan 2, de lehet, hogy 3 éve ugyan olyan a hajam, csak annyi változott, hogy még nyár elején elkezdtem növeszteni, és nőtt kb 10 cm-t(ugye azóta kb 2-3x voltam fodrásznál a hajvégeket levágatni).

Mindenki azt mondja, hogy gyönyörű vagyok a hosszú hajammal, ami nem is olyan hosszú: tépett fazon, elöl a kulcscsontomat épphogy érinti a vége, hátul kb a lapockáim közepéig ér.

Már hónapok óta fontolgatom, hogy rövidre szeretném vágatni, olyanra, ami elöl hosszabb, és hátul rövidebb(talán felborotvált, ebben még nem vagyok biztos), ami szerintem sok szempontból praktikusabb, kényelmesebb lenne, de akárkinek mondtam, mindenki ellenzi.

Amúgy volt már párszor rövid hajam, nem ez lenne az 1., de eddig ahányszor levágattam, pár hónap után mindig megkérdezték, hogy mikor akarom már megnöveszteni, meg, hogy jobban néztem ki hosszúval.

15/l

2018. febr. 21. 21:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Èn levágattam. Nem bántam meg. Nagyon nőies lett.
2018. febr. 22. 14:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Irány a fodrász
2018. febr. 26. 10:58
 13/14 Herceg Jozsef ***** válasza:
Húú. Ne vágasd le! Sokkal szebb vagy hosszú hajjal.
2018. jún. 27. 05:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jól nézne ki, hajrá ;)
2018. júl. 9. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!