Mit jelent az egy hajvasalónál, ha turmalinos, kerámialapos és ionos?
A kerámialapos az azt jelenti,hogy nem szárítja ki a hajat.vagyis én nekem ezt mondták.
Nővérem fodrásznak készül,nem rég vett hajvasalót.
Remingtont vett.Felmelegszik 30mp alatt,de olyan forró tud lenni hogy gőzől..én szerintem nagyon jó a remington..szerintem vegyél remingtont,és kerámialaposat.:)
Bár nekem van egy hajvasalom,az nem kerámialapos,és mindig kiszárítja a hajamat..:S
A fedőlapja kerámiából vagy turmaliból van. Ezek általában jók. Nem szárítják ki annyira a hajat.De van még pl jadekristály,esetleg teflon bevonatú is. Ezek is jók.
Ionos funkció annyit jelent h nem fog szállni tőle a hajad. Meg kevésbé fog kiszáradni.
Hajvasalót konkrétan nem tudok ajánlani,mert mindenki másra esküszik. Jók a Remingtonok és a Belissimák. (Ha nagyon jót akarsz akk Tony&Guy-osat vegyél,100%ban elégedett leszel vele,de viszont drága). Mielőtt kiválasztod vedd figyelembe:h lehessen állítani rajta a hőfokot,legyen rajta ionos funkció,legyen a fedőlapja valamivel bevonva(pl kerámia).Asszem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!