Mit tegyek, ha nagyon száraz az arcbőröm, de minden krémtől kipattog?
Figyelt kérdés
Nagyon sok hidratálóval próbálkoztam már, legutóbb még Bepanthen plusszal is, de mindig ugyanaz a vége. Ha nem is azonnal, de 2-3 használat utan tele leszek apró pattanás szerű pöttyökkel:(
Minden javaslatot/tapasztalatot szivesen fogadok, előre is koszonom!
22l
2018. febr. 12. 18:10
1/3 anonim válasza:
Próbáltál esetleg arcpakolást, vagy fátyolmaszkot már? Ha ezek nem válnának be, akkor kérd ki a kozmetikusod véleményét, ha még nem tetted.
2/3 anonim válasza:
Nekem az egyetlen, ami segített és nem lettek ilyen apór pöttyök, az az olivaolaj: a még nedves arcbörbe kell kevés olajat bemaszírozni, gyorsan felszívódik és egyidejüleg hidratál és picit visszazsíroz. Emellett baktériumölö, gombaölö és fertötlenítö hatása is van, és a PH-ja gyakorlatilag megegyezik az arcbörével.
3/3 anonim válasza:
Én is olajat akartam javasolni, de a napraforgóolajat. Elvileg kevésbé komedogén (pattanásokat okozó), mint az olívaolaj. Csak pár cseppet masszírozz bele az arcodba és kész :) Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!