Mi segítene a hajamon?
Minek vasalgatod? Fesulkodj aztan joaz:D
Vagy borotvald le szepen aztan tetovaltass hajat:D ugyis az a divat mostanaban
Ezen nem fog más segíteni csak az olló sajnos. Én is jártam így anno.
Kezdetnek vágass egy nagyobb mennyiséget ,aztán pedig járt el 3 havonta fodrászhoz és mindig ugyanannyit nyirass. Vagy akár meg is kérdezheted tőle hogy mikor mennyit. De tényleg csak a vágás fog használni. Vágatsz aztán lenő vágatsz lenő és ezt addig amíg a töredezés nagy része meg nem szűnt.
Vannak ilyen hajregeneráló kezelések, de én igazából nem nagyon hiszek bennük. Bár lehet, hogy érdemes rákérdezni, de szerintem ebből már semmitől nem lesz szép, vastag egészséges haj, max. vágni lehet. A helyedben én is inkább azt csinálnám, mint amit az előző válaszoló írt. Várnék, amíg jobban megnő a hajam annyira, hogy már normális frizurát lehessen belőle vágatni. Addig pedig max. a végéből vágatnék mindig egy picit, fokozatosan, ahogyan nő és persze nem vasalnám, valamint szerintem érdemes megkérdezni egy fodrászt, hogy tud-e ajánlani valamilyen balzsamot, pakolást stb., amitől picit jobb lesz vagy legalábbis az egészséges részek nem sérülnek.
Egyszer nekem is sokat kellett vágatnom a hajamból, kb. a felét és a fodrászom mindig erősködött, hogy vágjuk le, a többi szép egészséges lesz stb...de én nem engedtem neki, hogy egyszerre levágja az egészet. Bírom, hogy sokan azt nézik, hogy a hajad legyen szép fényes, egészséges, de az már nem érdekli őket, hogy te hogyan nézel ki...Ha akkor levágatom, ahogyan a fodrászom akarta, akkor biztosan nem mentem volna utcára még jó sokáig, undorítóan néztem volna ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!