Mit gondoltok a kevin murphy hajfestékről?
Leírom mi történt velem, kíváncsi lennék a véleményekre.
Enyhén lenőtt szőke volt hajam, az eredeti szőkésbarna.
Elmentem fodrászhoz, hogy a lenőtt részt részben szőkítse de hagyja meg a tövét. Első körben leszőkített és 2x ráfestett, de szörnyen sárga maradt. Vissza mentem 3 nap múlva, hogy javítja, de melírokat tett bele rosszul, ugyanúgy sárga maradt, de az alja meg már fehéres szürkés foltokban.
1 hét múlva most megint visszamentem javításra, és most barna tövet festett, de annyira szörnyű száraz a hajam, hogy hihetetlen. Elnehezült, mintha zsíros lenne az közepén, gondoltam benne maradt a festék, újra megmlstam fodrász után otthon 2x és még mindig rossz a tapintása, száraz, fénytelen, kissé jobb de még mindig mintha ebyhén is zsíros lenne.
Kevin murphyt használt.
És még mindig rettenet a hajam. Ki se fizettem termeszetesen de többet nem is bízom benne hogy kijavítja csak egyre rosszabb.
Mennék máshoz de ilyen sokat festeni a hajam is nagyon rossz.
Mi a véleményetek, nektek kik a tapasztalataitok a kevin murphyvel?
Arra gondoltam kicsit várok és az egeszet visszafestetem barnára valaki mással.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!