Hámlik a fejbőröm, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már vagy 2 éve és nem tudok vele semmit kezdeni. Ez már nem is korpa, mert nagy darabok jönnek le belőle. Korpásodás elleni sampont természetesen használok, de nem használ...2010. jún. 7. 14:56
2/5 A kérdező kommentje:
Mit tud csinálni? Felír valami sampont, vagy balzsamot...
2010. jún. 7. 15:02
3/5 anonim válasza:
Szija! Nekem is volt ilyen problémám, és az orvosom ezt írta fel: Micetal gél. Kb.: 1 hónap alatt rendbe hozza a fejbőrüd!!
Gyógyszertárakban lehet kapni.
Remélem segítettem XD
4/5 anonim válasza:
Nekem is ez volt a bajom... El van halva a bőr és nem tud szellőzni az alatta lévő réteg, ezért "hullik" a bőröd. Hajmosás alatt alaposan vakard meg a fejbőröd(minél gyakrabban, lehet akár naponta is) és mosás után tetűfésűvel(vagy bármi olyan fésűvel, aminek nagyon sűrű a foga) fésüld ki a hajad, de úgy, hogy "húzd végig a fejbőrödön is(nem baj, ha kicsit fáj)) és ezt egy darabig csináld és (nem tudom, mekkora a hajad), de ha lehet ritkítsd meg, vagy vágass le belőle egy kicsit)
5/5 anonim válasza:
Vágd le kopaszra aztán mossad rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!