Milyen a Neutrogena Visible Clear? Az én bőröm "kombinált" arra használhatom? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap láttam a Rossamnnban, és meglepődtem hogy csak 1200-1300 ft-be kerülnek az arclemosó termékei (lemosó, radír, tonik). Ki próbálta már? Jók? Nekem nem pattanásos a bőrőm, csak az áll, homlok és orr vonalon zsíros, enyhén miteszeres.
Vagy melyik fajtát ajánlanátok? (Eddig Avon és Oriflame termékeket használtam, nem ismerem a bolti termékeket.)
2010. jún. 7. 13:30
1/3 anonim válasza:
nekem ilyen 2 az egyben lemosóm és maszkom van. nagyon elégedett vagyok. garnieres bőrradírral egészítem ki. és most készülök tonikot venni. az jelenleg balea-s
2/3 A kérdező kommentje:
én eddig Oriflamest használtam, de mivel már nem lehet kapni, most clean & clear-t vettem. Csak az arcradírjával nem vagyok megelégedve, viszont a Neutrogena nagyon felkeltette az érdeklődésem, mert jó árban van, és illatra, külső állagra jónak tűnt...
én kb. 10 éve használtam Garnier-t, azthiszem Garnier Pure (a kék). 2 hét után kidobtam, az nekem nem jött be.
2010. jún. 7. 13:37
3/3 anonim válasza:
Ugyanolyan a bőrtípusom mint neked és én próbáltam már a Neutrogena Visible Cleart. Valamennyit használ, de én inkább a Garnier Pure 3in1-et ajánlom. Nekem jobban bevált és jobban eltűntette a mitesszereket, ráadásul a bőrzsírosság ellen is jobb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!