A cukorgyanta kevésbé fáj, mint a "normál" gy. és az epilátor gép?
úgy mi értelme van ha más irányba húzzuk?
mi egyszer vettünk olyat, nagyon nem jött be. nagyon macerás volt, nem lehetett normálisan használni. és nem fájt kevésbé, bér mi ugyan abba az irányba húztuk mint a rendeset.
Olyan hülyeségeket írtok!
Amit szőrnövekedéssel megegyezően kell lehúzni, s aminek oly sok előnye van a gyantával szemben, annak a neve CUKORPASZTA ! Két cég gyárt normálisat, a többi GAGYIZZA. A mirta turha cukor a leg*zarabb! Néztem videomegosztón, és egyszerűen valami szánalmas. Még én is jobbat koppintok itthon.
A két cég neve: Alexandria Professional; ez volt az első, majd jött a Phandy's. Utóbbi magyar cég, s kiszorította a hazai piacról a gesztenye első, igazi kikaparóját.
Minden, ami nem ALEXANDRIA PROFESSIONAL vagy PHANDY'S, az olcsó, gagyi utánzat. Egyszer már el kéne, hogy jusson a kicsi agyatokig.
(Előző vagyok)
"mi egyszer vettünk olyat" -- a kérdező cukorpasztára gondolhatott, de olyat biztos nem lehet venni kereskedelmi forgalomban, ugyanis kizárólag azon kozmetikusok vagy kozmetikus tanulók jogosultak vásárolni, akik sikeresen elvégezték a cég tanfolyamát.
Még két dolog:
1) ez a sok GAGYI szemét gyártó teljesen összezavarja a birka népet, és a mutyijukkal lerontják a "cukorpaszta" név minőségét
2) a cukorpaszta használata eredetileg egy folyamatosan képlékeny, lágy, de koharens anyag-gombóc ismételt felkenéséből/lehúzásából áll, minden féle lehúzócsík nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!