Sötétbarna szemszínhez jól állna a világos hajszín? (képek lenn)
2018. febr. 5. 19:12
1/2 anonim válasza:
Az őszt hagyjuk, a vöröses-sárga meg borzasztó :)
A legjobban az első meg a harmadik tetszik, de ismerősnek sötétbarna a szeme és hozzá természetes tűzvörös hajú :)
2/2 anonim válasza:
Nem csak a szemszíntől függ, hogy mi áll jól!!!! Arcforma, testszín, arcrészeid (száj, orr)...
Szerintem ezek közül a hajak közül mindegyik szép, de az a vöröses sárga nem lesz sokáig olyan jó, mint képen. Tapasztalatból mondom, nekem is volt olyasmi hajam, de fél hónap után inkább megszabadultam tőle. A szürkéset is csak akkor vállald, ha a hajad jól bírja ezt az egészet, nekem nagyon eltöredezett tőle.
Ha az a fontos, hogy természetesnek tűnj, akkor elsőt vagy a harmadikat ajánlanám. A második is szép haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!