Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet egy lánynak túl hosszú...

Lehet egy lánynak túl hosszú a haja?

Figyelt kérdés

Azt tapasztaltam, hogy a legtöbben azzal értenek egyet, hogy egy lánynak legyen hosszú a haja, mert az nőiesebb, és a legtöbb lánynak jobban áll, mint a rövid haj.

De van olyan, hogy egy lánynak túl hosszú a haja? Hogy egy bizonyos hosszig szép, de ha annál hosszabb, az már inkább visszataszító? Vagy minél hosszabb, annál szebb?

2018. febr. 5. 06:17
1 2
 11/12 Herceg Jozsef ***** válasza:
Szia. Nekem annál szebb egy lány minél hosszabb a haja. Sajnos még nincs feleségem de csakis hosszú hajú feleséget keresek. Sajnos kevés lánynak(nőnek) van hosszú haja. Különlegesen hosszú hajviselete nekem különösen szép! Tuti segitenék a feleségemnek a hosszú haja körüli munkában is!
2018. márc. 13. 12:14
 12/12 jpeter1 ***** válasza:
A páromnak most bokáig ér. Szép nagy kontyokat tud rakni belőle. Nekem nagyon tetszik. Tök gyönyörű!
2021. máj. 12. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!