Mit tehetnék a karikás szemek ellen?
Figyelt kérdés
Még csak 18 éves vagyok de nagyon csúnya karikásak a szemeim pedig minimum 8 órát szoktam aludni naponta.:(2018. febr. 2. 18:30
1/3 anonim válasza:
Ha nem faradtsag es oroklodes miatt van, akkor taplalkozz egeszsegesebben es tolts tobb idot a szabadban vagy sportolj. En is eszrevettem mar magamon, hogy amikor 1 hetet otthon ulok betegseg miatt, akkor nagyon karikas a szemem.
Probalj ki kulonfele pakolasokat, mint pl az uborka. Rengeteg vitamin van benne, ami jot tesz az emberi bornek. A paradicsomrol is hallottam, arrol is el tudom kepzelni hogy jo erre:)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)Az uborkát lehet hogy kipróbálom
2018. febr. 3. 09:38
3/3 anonim válasza:
Elég lehet a 6 óra alvás is, ha az jó minőségű, pihentető, viszont ha rosszul alszol azt teheted 11 órán át, mégse leszel kipihent. Ha kell javíts az alvásod minőségén.
Igyál többet, napi 3 liter víz jó kezdet. Jól mondta az előttem szóló, egészséges étkezés és szabadtéri tevékenység is hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!