Egy barber shop-ban a "no ladies" táblát mennyire veszik komolyan?
Nőnemű vagyok és az egyik oldalt fel van nyírva a hajam amit a női fodrászok 99%a elront mert a "menj végig rajta 6mm-essel és a fülem előtt a kis pajeszt/farkincát hagyd meg" akár ógörögül is mondhatom ugyanannyi eredménye van, túlnyírják, nem 6-ossal,belenyírják az elejét stb.
Ezért gondoltam hogy elmegyek az egyik városban lévő barber shopba ahol a Facebook oldalakat nézve mégiscsak szebb munkát végeznek de mindegyik ablakában kint van a "no photos, no ladies" tábla. Ezt tényleg komolyan veszik hogy hajtól függetlenül CSAK férfi vendéget vállalnak vagy inkább a helység hangulata miatt teszik ki?
Nyilván nem vágom fel az ereim ha nem nyírnak meg mert csaj vagyok, joguk van hozzá.
Haha #2
Kényelmetlenül érzi magát szakállfestés közben ha nő nézi. Úristen. Ilyenek az igazi kemény férfiak. Belőtt sérő, menő szakáll, jaj a lányok rám ne nézzenek.
Van egy rossz hírem, lehet a fiúkkal kéne mélyebb kapcsolatot ápolnotok... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!