Gilette vagy a Wilkinson a jobb borotvamárka?
Figyelt kérdés
A márkákon belüli legjobb borotvákra is kíváncsi lennék.2010. jún. 6. 19:40
1/14 anonim válasza:
Gillette Fusion Power a legjobb hagyományos borotva most a piacon. Én is ezt használom, tényleg nem érezhető, ahogy siklik.
3/14 anonim válasza:
Szerintem a wilkinson nagyon béna. :S
5/14 anonim válasza:
Nekem a Wilkinson nagyon hamar "kicsorbult" (egy idő után nem vágott, hanem tépett), azóta Gilette-et használok, ez szerintem sokkal jobb.
6/14 anonim válasza:
Wilkinsont ne! Mikor külföldre mentem dolgozni, akkor még itthon vettem egy 5+5 darabos rózsaszin csomagolású Wilkinson eldobható borotvát. Azt hittem, hogy jó lesz, de nem! Éppen szaunázni készültünk, mikor úgy döntöttem, hogy gyorsan lekapom a kétnapos borostát a lábamról...
Csúnya vége lett! Teljesen összekaristolt! Mindenhol összevágott, ahol hozzámért. Hááát nem mentem szaunázni...
Vehettem Gilette-et majdnem 8 euróért! :@ De az legalább megérte!
7/14 anonim válasza:
én rózsaszín csomagolású eldobható wilkinsont használok, és semmi problémám nem volt még eddig vele. jól bírja a penge is benne. nekem meg bevált. nem vágtam még meg vele soha magam!
*
8/14 anonim válasza:
KÉrdező: Első hozzászóló vagyok. Te amúgy lány, vagy fiú vagy? Mert akkor nem mindegy, milyen borotvatípust ajánlok...
9/14 A kérdező kommentje:
Fiú vok és én egy Wilkinson Quattro Titanium Precision Freestyl borotvát használok ami tökéletesen működik nálam.
2010. jún. 19. 16:17
10/14 anonim válasza:
Köszi, akkor marad javaslatként a Gillette Fusion Power.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!