Syoss vagy paletta?

Figyelt kérdés
Ha syoss lightenerst használok szivatásra akkor baj ha utána palette hamvas szőkével festem mert azt olvastam hogy csibe sárga lesz es at kell festeni de nem szeretnek syosst hasznani mert azt olvastam roncsol elotte hasznaltam mar palettet es az bevált

2018. jan. 30. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen színről indultál, én sötét barnából akartam fehéret, na ott már tökmindegy mivel kentem csak roncsolt de amúgy pl a syoss vörös festékei nem ártottak a hajamnak, jó, picit szárazabb volt festés után de semmi amit egy pakolás ne hozna rendbe.
2018. jan. 30. 22:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem ajánlanám a syoss lightenerst, én is azt használtam es nem reszleteznem mit muvelt a hajammal.:(

A palettenek van egy platinaszoke aranyalata, abban szokitopor is van de nem jut eszembe a neve, talan X betu van benne. Azzal szivattam le,masnap rakentem a palette A10hamvasszoket es gyonyoru fehet hajam lett.:)

2018. febr. 1. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Feher*
2018. febr. 1. 20:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap este hasznaltam a syoss lightenerst es nekem nem roncsolta csak foltosan lett mert nem volt eleg a festek 2 dobozzal vettunk de 3 kellett volna mert az aljara msr nem nagyon maradt
2018. febr. 2. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!