Miért tűnik sokszor szürke színűnek a barna haj?
Figyelt kérdés
És mit lehet vele csinálni? (nyilván a festésen kívül)2018. jan. 28. 13:40
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, de volt egy félvér csajom. Neki volt olyan szürkés fakó barna haja.
3/6 anonim válasza:
A barna és a szőke hajnak is van két fő tónusa.
Hideg (hamvas) és meleg (arany).
A szőke esetén ez látványos, pl:
[link] (hideg, ezüst tónus)
[link] (meleg, arany tónus)
Barna esetén kisebb az eltérés.
Hamvas, hideg barna:
Arany/rezes meleg barna:
Legegyszerűbben festéssel lehet meleg árnyalatot adni neki, de vannak barna hajra való samponok, amik szintén adhatnak ilyen hatást. Pl:
4/6 anonim válasza:
Sok lámpatestnek elég rossz a színvisszaadása. Ez azt jelenti, hogy hiába ad elég fényt, a szem nem azokat a színeket érzékeli, mint a déltáji nyári napfényben.
Nekem van egy nadrágom, ami a szabadban sötétzöld, a munkahelyemen a lámpafényben pedig barna.
5/6 anonim válasza:
Cigány vagy, ezért van. Aki meg emiatt lepontoz, az szégyelje magát
6/6 A kérdező kommentje:
Hehe, jókat nevettem :DD. Szóval nem vagyok sem cigány, sem színvak - tudtommal - a hasznos válaszokat pedig nagyon köszönöm! A küldött linkek is szuperek! *-*
2018. jan. 28. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!