Házilag mi a leghatásosabb módszer arctisztításra, miteszer eltávolításra?
Arctisztításra:Tojáspakolás.Elkészítése:Verj habbá egy vagy két tojásfehérjét,majd keverj bele pár csepp citromlét.A keveréket kend a bőrödre,és néhány percig hagyd hatni,majd mosd le!
Mitessze eltávolításra:Uborkamix.Elkészítése:Reszelj le egy kis uborkát,majd a péphez adj néhány csepp citromlét és élesztőt.15-20percig hagyd hatni,majd mosd le!A szeletekre vágott uborka,nyugtatja a fáradt,karikás szemet!
/pici cutte/
szerintem feltétlenül fordulj kozmetikushoz!
nem szúrja el és ha jóhoz mész egy életre gyönyörű lesz az arcod:)
é csak két kezelésen voltam a pattanásaim teljesen elmúltak csak miteszereim vannak itt ott
Első lépés:szappanos melegvizes tisztítás
Másodk lépés:tiszta zsebkendővel kinyomkodjuk a miteszereket
Harmadik lépés:arcpakolás Ehhez kell egy mokkáskanál méz,egy teáskanál facsart citromlé,egy mokkáskanál őrölt fahéj,egy teáskanál jó minőségű kakaópor.
Ezt kell egyenletesen arcra kenni a szemkörnyék kivételével.
Nem kell megijedni,ha úgy érzed kigyullad az arcod!
A fahéjtól van,ami serkenti a vérkeringést.
10-15 perc múlva vattapamaccsal lemosni,majd hideg vízzel
alaposan leöblíteni.
Legvégül,a ROSSMAN-ban kapható Csipkebogyó+Körömvirágkrémmel vékonyan bekenni.
Ami még fontos,a napi 2-3 liter víz fogyasztása!
A cukros üdítőket és Colát mellőzni kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hali!
Nekem is rettenetesen mitesszeres volt a bőröm egy évvel ezelőtt.Már nincs,1í2 van még.És higgyétek el,én semmi kence ficét nem használtam,hanem ökonetes folyékony szappannal mostan.Na meg néha bekentem tojásfehérjével.Csak türelem az egész lényege.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!