Mit csináljak az arcommal?
Próbáld kevesebbet sminkelni magad, legalább hétvégén ne. Nekem így sokat javult.
Illetve nem tudom, hogy sminkeléshez használsz-e szivacsot, ecsetet? Mert nekem egyszer attól lett nagyon sok pattanásom, hogy nem mostam ki rendesen a szivacsot és így mindig felvittem a baktériumokat az arcomra. Mikor rájöttem ki is dobtam.
En 1 honapig nem sminkeltem magam, es ne tudd meg mennyit segitett... Probaltam kozben minden kenceficet, de nem hatottak.
Egy nagy pattanasom se jott ki azota, max ilyen minik, amiket kozelrol lehet latni.
Irtó csúnya arcom volt, nem mertem kimenni smink nélkül még a sarki boltba se.
Nekem az segített, hogy fokozatosan csökkentettem az alapozót, és mára már csak különleges alkalmakkor használom..viszont ebből is az állítólag naturálisat (Alverde). Ezen kívül, változást tapasztaltam, mikor a primerem mellőztem, és szimpla Nivea krémmel hidratáltam az arcom.
+ ami a legtöbbet segített, az Ilcsinek a fekete szappanja ami ichtiolt tartalmaz. Minden este vagy reggel megmostam vele az arcom, de utána muszáj volt mélyen hidratáló krémmel kennem. (Picit drága, és 1 hónapra elég)
Remélem segítek.:)
Jaj igen, elfelejtettem mondani, hogy egy csomó Planet Spa terméket szereztem be (maszkokat). Felváltva használtam őket.
Felsorolok párat: - Turkish Hamman Experience
- Greek Seas
-Perfectly Purifying
-Volcanic Iceland
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!