Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanás helyes kinyomása...

Tele kérdése:

Pattanás helyes kinyomása hogyan történik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17éves fiú vagyok.kb 14-16éves koromig nagyon sok,rengeteg pattanásom volt,amit igazából mindig nyomkodtam,szerintem helytenelül.Sose figyeltem rá,volt hogy iskolába kimentem a wc-re és tükörbe elkezdtem nyomkodni,mert szerintem csúnya ha fehér folt van az arcomon.Szóval most is van néhány pattanásom.Azt olvastam a neten,hogy a itthon is kilehet nyomni,úgy hogy ne maradjon heg utánna.Alapos kézmosás,utánna gyengéden megnyomni majd arcszesszel bekenem.Szerintetek ez működhet?Ja és csak azt a pattanás nyomom ki ezentúl,amiben látszik a fehér része,mert van az arcomon amit nyomkodtam,de nem jött belőle semmi,és az nagyon bepirosdott,és azóta is megvan lassan 4napja.

2018. jan. 23. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Hááát inkább menj kozmetikushoz, nagyon csúnyán össze lehet törni az arcbőrt. Évi egy-két arctisztítás, kapsz arcápolókat. Neked még ráadásul a borotválkozással is vigyáznod kell.
2018. jan. 23. 14:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen,és sajnos az a baj,hogy általában borotválkozás után jönnek elő a pattanások,pedig finoman csinálom,és használok arcszeszt.
2018. jan. 23. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Pengés borotvàt használsz? Attol is lehet pattanás ha a penge régi vagy pedig nem higénikussan tartod. A pengél fel sértik a bőrt és igy a kis bacik fertözéseket okoznak és létre jön a pattanás.
2018. jan. 23. 18:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,több mint valószinűnek tartom amit irtál.A borotvám ilyen 8-900ft-os gilette eldobhatós borotva,és gondoltam már rá én is,hogy sokadszorra nem kéne használni,és venni kéne újat.Kb 4x borotválkoztam vele.A tárolására sem figyeltem igazából betettem a tisztálkodási cuccok közé.Szóval ez is lehet probléma?Esetleg még abban tudnátok segiteni,hogy a borotva az mind1 milyennel csinálom?Mármint jó az olcsó fajta eldobhatós is 1x használatra?
2018. jan. 23. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az is jó, ha a borostát letolod nullással. A párom így csinálja, a sima borotva kinyírja a bőrét. És kozmetikus.
2018. jan. 25. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!