Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok jó kézkrémet, aminek a...

Tudtok jó kézkrémet, aminek a "márkája" nem tesztel állatokon?

Figyelt kérdés
Nekem a Neutrogena kézkrém vált be nagyon, de mint kiderült, ők állatokon tesztelnek. Viszont ez az a kézkrém az, amitől ilyenkor télen tényleg normális maradt a kezen, mástól amit próbáltam, ugyanúgy száraz, cserepes marad, és iszonyatosan fáj, könnyen felreped és vérezni kezd.

2018. jan. 21. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Anaconda munkavédelmi kézkrém.
2018. jan. 21. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Burt's bees-t tudom ajánlani, nagyon jó kéz'balzsam'jaik vannak. (Az anyacégük viszont nem állatkísérlet-mentes, sajnos...)

Vagy Balea, Isana, Alverde, Alterra sem tesztel állatokon. Meg egyik magyar márka sem. De én nem használok nagyon intenzív kézkrémeket, így pontos terméket nem tudok ajánlani sajnos. Esetleg nézelődj Krémmánián ezeknél a márkáknál.

2018. jan. 21. 20:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Balea ureás kézkrémét szoktam használni, cruelty-free a márka. Többféle kézkrémjüket próbáltam, de ez az ureás a legjobb.

Dm-ben kapható, csak 300 Ft szóval egy próbát megér szerintem.

2018. jan. 21. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:
12%
Ha annyira jó krém es nem talalsz hasonlo jot, akkor képes vagy ezért nem használni??
2018. jan. 22. 07:18
 5/7 anonim ***** válasza:
4# Annyira fura hogy valaki lemond a kedvenc kréméről, mert zavarja a tudat, hogy állatokon kísérleteztek érte? Szerencsére vannak már olyan márkák akik nem kísérleteznek állatokon, úgyhogy tud találni helyette másik krémet. Azért nem egy gyógyszerről mond le csak egy sima krémről.
2018. jan. 22. 12:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az összes The Body Shop termék állatkísérletmentes. Eszméletlen finom illatú kézkrémjei vannak, de ennyire problémás kézre nem tudom melyik lenne jó :/ de az üzletekben mindig segítenek, ha tanácsot kérsz.

Nekem amikor nagyritkán kicserepesedik a kezem bepanthen plus krémmel kenem be és egy éjszaka alatt egész szépen rendbe teszi.

2018. jan. 22. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Rendelj finomítatlan shea vagy kakaóvajat. Mindkettő jó kézre és igazából csak egyetlen összetevőt tartalmaznak. Teljesen bio. Vagy én amit még használni szoktam a patikai vazelin.
2018. márc. 11. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!