Tudtok jó kézkrémet, aminek a "márkája" nem tesztel állatokon?
Burt's bees-t tudom ajánlani, nagyon jó kéz'balzsam'jaik vannak. (Az anyacégük viszont nem állatkísérlet-mentes, sajnos...)
Vagy Balea, Isana, Alverde, Alterra sem tesztel állatokon. Meg egyik magyar márka sem. De én nem használok nagyon intenzív kézkrémeket, így pontos terméket nem tudok ajánlani sajnos. Esetleg nézelődj Krémmánián ezeknél a márkáknál.
Balea ureás kézkrémét szoktam használni, cruelty-free a márka. Többféle kézkrémjüket próbáltam, de ez az ureás a legjobb.
Dm-ben kapható, csak 300 Ft szóval egy próbát megér szerintem.
Az összes The Body Shop termék állatkísérletmentes. Eszméletlen finom illatú kézkrémjei vannak, de ennyire problémás kézre nem tudom melyik lenne jó :/ de az üzletekben mindig segítenek, ha tanácsot kérsz.
Nekem amikor nagyritkán kicserepesedik a kezem bepanthen plus krémmel kenem be és egy éjszaka alatt egész szépen rendbe teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!