Jó minőségű hajfesték?
Most hamvasszőke a hajam (eredetileg sötétszőke). Eddig mindig a Palette Intensive Color hajfesték A10 hamvasszőke színét kentem a lenövéseimre és teljesen jól befogta. Aztán amikor vágatni voltam, a fodrászom azt mondta, hogy az nagyon nem jó minőségű festék, csak tönkreteszi a hajam. De másikat már nem mondott ami jó lenne.
Ti mit használtok? Mi a véleményetek?
Szerintem ha szőke festekrol van szó tökmindegy mert mind káros.
Sőt...minden hajfesték káros.
Lehet venni drágán hajfesték de felesleges. A drogerias festékek közt nincs érdemi különbség az arukon kívül.
Hidd el a 799 Ft-os palette és a 2499es loreal preference közt nincs annyi eltérés, amennyire az ára alapjan lehetne gondolni.
A drogériás hajfestékek között tényleg nem fogsz jobbat találni, semmi baj nincs azzal a festékkel. Ha tényleg minőséget szeretnél váltani, akkor fodrászkellékesben vegyél (ne kallost, hanem mondjuk lorealt), viszont tudnod kell, hogy nem fog sokkal kevésbé roncsolni. A rossz hajfesték éget/szárít/hullik tőle a hajad. Kb. 600ft felett a minőségjavulás már csak annyit tesz, hogy szebb (lehet) a szín vagy tartósabb (lehet), illetve márkásabb a festék.
Azért írtam, hogy csak lehet, mert ugyan azt a két festéket összehasonlítva 10 hajon szebb színű az egyik, mint a másik, a 11. hajon pedig nem látsz különbséget.
Tehát: nincs olyan hajfesték ami nem roncsol. Használj inkább jobb sampont, balzsamot, pakolást, spray-ket, olajokat és kérj keratinos kezelést a fodrászodtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!