Mit lehet tudni az afro fonasrol?
Szia :) sajnos nekem még nem volt afrofonásom de nagyon szeretnék én is ezért eléggé utánanéztem magyar és angol oldalakon is. Igazából elahogy én tudom akkor ,,használ,, úgymond a hajnak ha póthajat fonnak hozzá mivel az körbeöleli a saját hajad így védi a környezeti hatásoktól pl hő, szmog. De a póthajnak mindenképp hosszabbnak kell lennie mint a saját hajadnak csak így lehet lezárni a fonatok véget. Ha csak a saját hajadat fontos be akkor max 2 hétig lesz esztétikusan hordható míg póthajjal akár 2-3 hónapig is. Az ápolásával kapcsolatban amit tudok az az, hogy kb hetente másfél hetente kell hajat mosni vagyis inkább csak a fejbőrt kell mosni higított samponnal. És utána alaposan meg kell nyomkodni a fonatok törölközővel, hajszárítóval nem szabad szárítani. Persze ezek a póthajas verzióra igaz.Remélem tudtam segíteni! Ha bármit kifejtettem volna azért bocsi!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!