16évesen van jogom eldönteni milyen hajam legyen?
Figyelt kérdés
Szüleim akarják megszabni,hogy milyen haj kell nekem2018. jan. 21. 12:11
2/7 anonim válasza:
Hat, szuleiddel elsz, tulajdonkepp ok tartanak el 18 eves korodig, es ok a “fonokok”.
Miert, hogy erted, hogy megszabjak hogy milyen hajad legyen? A stilusat vagy a szinet vagy mi?
3/7 A kérdező kommentje:
Stílusát és színét is
2018. jan. 21. 12:19
4/7 anonim válasza:
Észak Koreában meg Kim határozza meg az emberek haját...
5/7 anonim válasza:
Persze, hogy van!
Hiszen te döntöd el, mikor milyen ennivalót veszel, mire költöd pénzedet, ami a TE SAJÁT munkád bére!
Szüleidet ki is tilthatod SAJÁT lakásodból.
Amíg a MamaHotel lakója vagy, lehetnek elvárásaik és kitételeik.
Amennyiben átköltözöl a CsillagosÉgSzállóba, ott azonnal amagad ura lehetsz.
7/7 Metionin válasza:
Normális keretek között (pl. hossz) már gy ovisnak is van "joga" beleszólni. Legalábbis normális helyeken. Én 13 évesen szólhattam bele először de későinek érzem. Egy 16 éves meg hadd döntse már el hogy milyen hajat akar. Nekem szigorú szüleim vannak de 16 évesen a festést is megengedték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!