Miért nem lehet természetes hatású szőkét festeni?
Világosszőkére gondolok.
Természetes:
Festve azonban valahogy mindenkié ilyen egyszínű lesz:
Képeken talán annyira nem jön át, de élőben nagyon észrevenni, kié eredeti, és ki festi.
Nem tudom, mi a konkrét oka, talán az árnyalatok hiánya, vagy a színmélység (nem szőke lesz, hanem fehér), vagy a tónus...de nem ugyanolyan.
Miért nem lehet olyat festeni, mint az első képen?
De sokszor megesik ez nem ennyire világos szőke esetén is.
Természetes:
(ilyesmi az enyém is nyáron)
Festett:
Valamiért látszik, hogy melyik a természetes, de miért?
A "lehet"-et most úgy értem, hogy van-e konkrét technikai, fodrászati akadálya az adott szín elérésének.
Nem úgy, hogy "mi a fenéért nem hajlandóak valami természetes hatású színt választani?!"
Utólag visszaolvasva kicsit így hatott, nem ez a szándékom.
2, Igen, lehet olyan szőkét festeni, ami olyan jól fog állni, mintha természetes lenne, ebben nem kételkedem.
Én konkrétan magára a színre gondolok, leginkább arra, ami az első két képen szerepel, hogy konkrétan azt a színt miért nem lehet elérni, miért lesz fehér egységesen, ha festve van, miközben ha természetes, nem az.
7, nem feltétlenül, nekem a szempillám és a szemöldököm is barna. Pont mint a lánynak az utolsó előtti képen.
Most nem is ez volt a kérdés.
Hanem hogy maga az árnyalat, ez az árnyalat, miért nem elérhető egyetlen technikával sem:
Elérhető, többféle színt kell használni. Ha egy színt használsz, egy színű lesz.
Ez minden festett hajszínre igaz. Nemrég olvastam Jennifer Morrison-nal egy cikket, hogy mikor a House-ban barnára festették a haját, 3 különböző barnát tettek bele, hogy ne tűnjön műnek, Debra Messing-en pedig 6 féle vörös árnyalatot használnak.
De Jennifer Aniston-ról is olvastam, hogy a nagyja világosbarna, a highlight benne aranybarna, az alja pedig "baby blonde".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!