Hogyan tudom eltüntetni a leggyorsabban? KB 2 éves ilyen. Eddig nem érdekelt de most már igen.
először is: a narancsbőrt nem azért hívják így mert narancssárga. ha összenyomod a bőrt a combodon/fenekeden és göröngyös lesz a felülete, akkor narancsbőröd van (súlyosabb esetben összenyomás nélkül is látszik az egyenetlenség)
na de a lényeg: neked striáid vannak. hormonális változás, gyors hízás során alakulhatnak ki (pl serdülőkorban) ilyenkor a bőr alatti kötőszövet megszakad és ez okozza a pirosas vonalakat. sajnos azokkal már nem lehet mit tenni, idővel kifehérednek, és nem lesznek olyan feltűnőek. próbálj meg a megelőzésre koncentrálni: kerüld a nagy súlyingadozást, igyál sokat és sportolj rendszeresen hogy feszesítsd a bőröd.
Nekem is van ilyen. (Sőt bátyámnak is volt)
Az orvos azt mondta, hogy gyrs hízástól ill. serdülőkori növéstől lehet.
Bátyámnak már eltűntek, ez bíztató. :) Majd idővel neked is. (És nekem is... :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!