Miért jönnek ki rajtam folyton a pattanások?
Hetente kb. 2-3 pattanás jön!
Mit tegyek, hogy ne jöjjenek ki rajtam a pattanások?
nekem meg a bórdokitól
felir 1 kenőcsö, pár hét mulva már okés is lesza bőröd
Elso vagyok. Amugy sok oka lehet, h pattanasok jonnek ki: Pl nem jo fogamzasgatlot szedsz, vagy pl nekem a fogamzasgatlo injekciotol jott ki sok.
Van valami rejtett gyulladas a szervezetedben, pl ciszta valahol... baratnomnek mikor az inyeben volt ciszta, nagyon pattanasos lett az arca.
Keves folyadekot iszol, egeszsegtelen kajakat eszel, pl gyorsetterem, zsiros husok, sok szensavas cukros lotty...
Vitaminhianyod is lehet, konkretan cink vagy magneziumhiany. Nekem irtak mar fel ra Skinorent, Aknefugot, voltam kozmetikusnal aki mondta a nagykezelest, hat csak megjobban elcseszte mert kinyomkodta es meg nagyobb bor alatti pattanasok lettek, amiknek meg mindig megvan a helye. A borgyogyasz javasolta az elesztot, kiprobaltam, es voalaaaa, egy darab pattanasom sincs es sose volt meg ilyen szep a borom. Meg mellette napi 4 liter asvanyviz, estenkent 10 km futas. Hogy az is kozbejatszik e, h futok, azt nem tudom, mindenesetre nem hagyom abba. Javaslom neked is. Bar nem tudom, hogy elsz? Probalsz egeszsegesen enni, vagy csak eszed ami akad?
Fogamzásgátlót nem szedek...
Ásványvizet szoktam inni. De kevesebb mint 4 litert iszok naponta. Egyébként próbálok egészségesen élni, sok gyümölcsöt és zöldséget eszek.
A ciszta súlyos? Lehet hogy cisztám van? Most egy kicsit megijedtem!
szalicilsavat próbáld ki:)gyógyszertárban szerintem tudsz venni, tuti hatásos, persze nem rögtön látszódik az eredmény, de türelmesnek kell lenni:)
sok sikert:)
*naponta 1-2-szer átkened vele az arcodat és kész:)
kicsit szárít, szóval néha hidratálni kell ennél a
bőrt:)
ennyi:)
basszus, menj már el bőrgyógyászhoz
!
nyilván ő ért ahhot mi kell neked nem mi
kapcs rá gyógyit v kenőcsöt
aztán szép is lesza pofád:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!