Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aha savas vagy gyümölcs savas...

Aha savas vagy gyümölcs savas hamlasztassal fogalalozo kozmetikust keresek Pesten. Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Nagyon csunya kinyomhatatlan pattanasaim lettek par honapja, természetesen utana jartam kivizsgálás stb. (elvileg) az okát is tudom . Csunya foltok maradtak az arcomon illetve hegek erdekelne minden tapasztalat Aha vagy gyumi savas kezeléséről vagy bármi ilyesmi kezelés es tapasztalat, ha tud valaki jo kozmetikust ajánlani azt megoszonom(Pesten)

2018. jan. 11. 21:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Az aha savval való hámlasztás akkor lesz sikeres, ha viszonylag gyakran csinálod, minimum heti 2-3x, rendszeresen. Ennyi időnként tudnál menni kozmetikushoz?

Csak mert nagyon szuper kémiai hámlasztók vannak már otthoni használatra is, csak kicsit utána kell nézni a helyes használatnak. Szerintem felesleges macera ehhez kozmetikushoz járkálni, anyukám egyszer volt ahás hámlasztáson, és a "szakember" még azt sem mondta neki, hogy hámlasztás mellett kötelező nappalra a fényvédő használata...

2018. jan. 12. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!