Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A ricinus olaj mennyire segít...

A ricinus olaj mennyire segít haj növekedésben? Olyanok válaszát várom akiknek van tapasztalatuk es használták!

Figyelt kérdés
Ha használ akkor hogy használjátok? Mennyi idő alatt mennyit nőtt a hajatok?
2018. jan. 10. 23:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Nalam nem hasznalt nagyon durvan sokat, max +1-2 cmt nott a hajam. Mindig lefekves elott bemasziroztam a hajtovembe es masnap reggel kimostam.
2018. jan. 10. 23:51
 2/8 anonim ***** válasza:
hasznaltam igy van tapasztalatom, de extra hajnovest nem tapasztaltam :( talan nem voltam eleg kitarto, talan egy honapig ha hasznaltam estenkent de csak elol, a homloknal levo hajtore tettem belole
2018. jan. 11. 01:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Semennyire nem használt. Csak jó zsíros volt és szenvedtem a kimosassal.
2018. jan. 11. 10:11
 4/8 anonim ***** válasza:
40%

Szia, én többször is használtam és nekem nagyon bevált :D Volt, hogy egy hónapban 5-6 centit simán nőtt. Elrontott hajvágást próbáltam helyrehozni ezzel, szóval nagyon elszánt voltam :D Ha nem is minden nap, de elég gyakran használtam. Arra figyelj, hogy a szőke haj kicsit vörösödik tőle...

Én simán rákentem a száraz hajamra, becsavartam folpackba a fejem, tettem rá egy törölközőt és néhány órán át rajta is hagytam.

2018. jan. 11. 11:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A haj általában kb 1,5, legdurvább esetben is maximum 2 centit nő havonta, fizikai lehetetlenség 1 hónap alatt 5-6 centit növeszteni:) Egyébként én is használtam hónapokig de nem nőtt tőle egy mm-rel se többet mint általában. Hajnövesztés csak idő és ápolás kérdése
2018. jan. 11. 15:49
 6/8 anonim válasza:
100%
Hajnövesztésben egyáltalán nem segített, viszont szép selymes és fényes lett tőle a hajam és nem töredezett annyira mint korábban.
2018. jan. 11. 17:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Köszi a 0%-ot, én láttam és én mértem meg..
2018. jan. 13. 15:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Regen hasznaltam en is. Most ujra nekiallok ,mert sajnos sotet hajbol szoket szerettem volna, tonkretették, így ma vágattam belole ami eléggé fájt.... Nekem is bevalt anno. Meglangyositottam belekevertem 1 tojas sargajat es a fejborre kentem elsosorban. Majd 2-3 orat rajta hagytam.... kitartoan kell csinalni. Az elejen szenvedes lemosni, de megéri...
2018. jan. 15. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!