Ezt már elnyomná az ezüstszőke, vagy még várni kell?
Figyelt kérdés
Nagyon intenzív pink volt, jelenleg az eleje szépen kikopott, de hátul még ilyen:
Ha befestem ezüstszőkére (eredetileg is azzal festettem, ahol szőke), az segíthet? Vagy még kopnia kell?
2018. jan. 10. 19:47
1/5 anonim válasza:
Biztos, hogy egy halvány rózsaszín árnyalat lenne belőle, de az azutáni festésnél már nem fog látszani.
2/5 anonim válasza:
Szőkítsd ki, utána fesd, mert abból tényleg max valami halványrózsaszín lesz... És minél hamarabb, mert ez a haj annyira igénytelen, láttam már sajnos ilyet élőben
3/5 anonim válasza:
Ne szőkítsd ki, tönkremegy a hajad.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem sem tetszik, de nem véleményt kértem. És egy hajszínező miatt nem fogom leszívni, mert amit az művel, abból még később lesz meg a kívánt szín, a haj állagáról nem is beszélve...
2018. jan. 11. 09:03
5/5 A kérdező kommentje:
2018. jan. 11. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!