Hamvas lila haj?
Akinek már volt kb mennyibe került, mennyire roncsolta a hajat és mennyire volt tartós?
Bocsi a sok kérdésért, csak szeretnék felkészülni mielőtt elmennék a fodrászhoz. :)
Nálam úgy volt, hogy barna-lila ombre. Mivel nagyon sötét a hajam, 2x kellett mennem festésre, ez 2x 20 000 ft volt... Én nem mertem a szőkítést magam csinálni, emiatt egy elég drága szalont néztem ki, biztos van olcsóbban is.
Lilára viszont magamnak színeztem, azt szerintem nem lehet elszúrni. EBayről rendeltem színezőt (1500 ft volt, ilyen kis tégelyes, La Riché márkájú), kékeslilát. Abból egy kiskanálnyit kevertem össze hajbalzsammal, hogy a massza színe olyan legyen, mint a Milka csoki csomagolásának színe, azt kentem a hajamra, a szőkített részre 2 órára. :) Mivel a színezőhöz nem kell hidrogénperoxid, az nem roncsolja a hajat, nem is csíp, semmit sem csinál, viszont elég tartós (nekem egy hónapig fennmaradt egész szépen). Kellemes, pasztell lilás színe lett a hajamnak. :)
Szóval igazán csak a szőkítés miatt kell aggódnod. Utána viszonylag könnyű fenntartani és nem drága szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!