Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lanyok/nok! Van valakinek...

Lanyok/nok! Van valakinek olyan frizuraja, amit ha felkot copfba, oldalt kilognak a hajszalak?

Figyelt kérdés

Nem a babahajakra gondolok! Erdekelne h hogy van levagva nektek? :c

Sima V alaku frizura vagy hogyan? Mert nyilvanvalo h elol rovidebb az a kilogo tincs, mint a tobbi de nem vilagos.

Kepet nem tudok csatolni most, viszont Jess Conte (ha van ra mod es szukseges, nezzetek utana kerlek) frizurajabol indultam ki, olyat szeretnek en :)

#fodrász #haj #frizura #jess conte
2018. jan. 7. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen van, simán lépcsőzetesen van levágva. :)
2018. jan. 7. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kell hozzá V alakúra vagy lépcsőzetesre sem vágatni, elég ha az elején, az arcodat keretező tincsek rövidebbek.
2018. jan. 7. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Erre gondolsz?

Nekem ilyen a babahajam...:/

2018. jan. 7. 19:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen o ra gondolok, ez tenyleg lehet babahaj is, bar van olyan kep/video amin sokkal hosszabbak a tincsek es azok mar tuti h nem babahajak. Nekem is eleg sok van beloluk, de jobban szeretnem ha kifejezetten ilyen fazonra lenne vagva :c a lepcsozetesre enis gondoltam, koszonom :)
2018. jan. 7. 19:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak azert csodalkozom azon h vajon hogy van levagva, mert a csajnak (Jess C.) ha le van engedve, nem is latszik h rovidebbek lennenek nehol a szalak. Ezert is tetszik annyira. Nekem a lepcsozetes nagyon szembetuno, es nem tetszene magamon.
2018. jan. 7. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Elől a frufru részt rövidebbre kell kérni, és ilyen lesz.
2018. jan. 8. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!