Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mikor nö gyorsabban a haj...

Mikor nö gyorsabban a haj télen v nyáron?

Figyelt kérdés

ha most levágatok kb 5centit mert annyira van eltörve nyár végére visszanöhet?

hetente 1cer vasalom a haajam max2x ez sokat árthat neki? van hajvégápolom(avonos) meg kallos hajpakolásom hozzá..

esetleg használjak vmi hajnövesztöt? vitanol C v bánfi?

2010. jún. 4. 12:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A haj természetesen nyáron nő a legtöbbet a hajvasalás árt neki még ha kevésmennyiségben használod is.A legjobb ha levágatod akkor saját sampont vigyél a fodrászhoz ,az nem teszi tönkre a hajad meg már ismered.Hajvágás után 2-3 nappal mosd meg a hajad v.mi bőrbarát samponnal ami jóttesz a hajadnak (hajtöveknek,hajhagymáknak)A C-vitamin jó ötlet vegyél narancslevet és idd meg mind de nem muszály egy nap alatt.Tablettát is szedhetsz mellette ártani nem árt.Van egy jó receptem mosd meg a hajad avval a samponnal amit jónak látsz csinálj kis tálba tehet tejfölt jól összekeverni főzz egy krumplit héjjában húzd le a krumpliről a héjját és a tejes tejfölös mártásba rakd bele nyomkodd össze jó alaposan ha krémes anyagú lesssz akkor jó rakj bele pici egy kiskanálnyi ecetet keverd össze kend rá a hajadra masszírozd bele mosf le és ezt megismételheted 3 naponta ha bekented hagyd rajta 5 percig aztán mosd meg alaposan szárítsd meg és nagyon hamar visszafog nőni a hajad hamarabban mintha megvártad volna és így egészséges lessz és nem fog hullani hamar korpásodni szálkásodni.
2010. jún. 4. 12:41
 2/10 anonim ***** válasza:
A bánfi sampont ajánlani tudom és a vizes citromos hajpakolást is.Az egészséges táplálkozástól jobban megnő a hajad mint a szerektől.Van egy oldal ahol több jó tanács is van az egész oldla jó. :) 1.,Google-ba beírni egészséges hajpakolás,kattintás az egész oldal-ból egyet kiválasztani megnézni egészségesnek lenni:)
2010. jún. 4. 12:47
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyáron sokkal gyorsabban nő a hajad, mint télen :) Szerintem nem sok neki a heti 1-2 alkalmú hajvasalás, de maradhatna 1 :) Vagy moss heti 2x hajat és akkor mindig utána vasald ki, 2-nél többször ne. Használj havonta 2x-3x hajpakolást. Az nagyon jót tesz a hajnak. Nyugodtan hagyd rajta 1-2 órát, annál jobban beszívja a hajad. Nekem is avonos hajvégápolóm van :) Mikor megmostad a hajad akkor töröld át. Töröklöző száraz hajra tedd fel ezt, majd hajvasalás után is :) Hajnövszetők... hát a bánfit sokan dícsérik, kipróbálhatod a hajszeszét :) Vitanol C-t is használtam. Elvileg már már nem lehet kapni, mert valami károsat találtak benne, de nekem használt. Egy kicsit gyorsabban nőtt úgy havi 2 centit, de nem is a növekedés volt a lényeg, hanem az, hogy nagyon szép, lágy és fényes lett tőle a hajam. Nekem bejött. Amit már 4 hónapja használok az a ricinusolaj. Imádom. Sokkal többet nő tőle a hajam, mint a Vitanol C-től. Ajánlom, hogy próbáld ki, nem drága. Gyógyszertárban lehet kapni. 1dl kb 300Ft. Olvass utána az oldalon, nagyon sokan leírták, hogy kell használni. Garantált a hatása :) A hajhullást is csökkenti. Minden nap igyál 2l vizet és egyél sok gyümölcsöt meg zöldséget. Sörélesztő tabi meg a Revalid és társairól csak annyit, hogy valaki sikerrel járt vele, valaki nem. Remélem tudtam segíteni!

2010. jún. 4. 12:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem speciel télen nő gyorsabban, mivel akkor nem töredezik. Nyáron a nap hazavágja---> törni kezd, vagyis nem nő látványosan. HAbár ha ilyen esős nyarunk lesz, akkor van remény. :D De nekem télen mindenem szebb: hajam, bőröm, körmöm. Ebben a táplálkozás-dologban nem hiszek: én kimondottan egészségesen, kiegyensúlyozottan táplálkozom, mégis tök átlagos ütemben (havi 1-2 cm) nő a hajam. A körmöm viszont pocsék, pedig nálam több gyümölcsöt, zöldséget nem sokan esznek, ebben biztos vagyok.
2010. jún. 4. 12:56
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokaTT arik vagytok!=)elsö válaszolo: erröl még sosem hallottam, de ki fogom próbálni!
2010. jún. 4. 13:08
 6/10 A kérdező kommentje:

a ricinusolajrol én is hallottam, de azt hittem h vmi drága dolog de ahogy leirtad télleg nem sok 300ft!

vitanolt én is használtam amig ki nem vonták a forgalombol..bár nem tudom h nött e a hajam mert alapbol hosszú és nem tünt ugy fel!

köszönöm a a kielégitö válaszokat!

2010. jún. 4. 13:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen az első válaszoló tippjét.Ki fogom használni.Miután megtettem le is írom a tapasztalataimat.

15/L

2010. jún. 4. 14:27
 8/10 A kérdező kommentje:
én is!=)
2010. jún. 4. 16:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Nyáron nő jobban a hajad,és egyél rengeteg zöldséget és vitamint.Heti 1-2havasalás még nem árt.használj,heti1-2* hajvégápolót(avonos),és hajpakoást.A kallos nagyo jó és elég sokáig elég,sok van benne kb800ft.Nekem a vitanol c nem használt.De majd most kiróbálom a bánfi sampont.Amúgy hajpakoásokat magadnak is készíthetsz,csak beírod a googléba.
2010. jún. 4. 21:59
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ! nálunk olcso a kallos a 800ml 500ft!és utána selymesebb lesz a hajam is!
2010. jún. 5. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!