Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan növesszem meg a hajam?

Hogyan növesszem meg a hajam?

Figyelt kérdés
Sajnos a hajam nagyon gyorsan töredezik és nem birom megnöveszteni, most a vallam alattig ér, de most is elvan törve a vége, de minden álmom a hosszabb haj. Sokan mondták a ricinus olajat, de abban is bizonytalan vagyok, nagyon megoszlanak a vélemények róla. Valaki esetleg tud valami tuti tippet amitol egészséges, hosszú hajam lesz? A válaszolat előte is köszönöm:)
2018. jan. 4. 15:33
 1/3 anonim válasza:

Sok dolog van, amivel segíteni tudod a növesztést:

-moss minél kevesebbszer hajat samponnal! Meglepődnél, hogy a sima vízzel és balzsammal mi mindent el tudsz érni. Az olaj a fejbőrödön nem véletlenül van ott, ápolja a hajadat.

-Csinálj hajpakolásokat, vagy adj egy-két hetente olaj fürdőt a hajadnak. Tudom ajánlani a ricinus olajat, de nem hajra. Az állaga nagyon sűrű, nehéz kezelni.

-attól függetlenül, hogy növeszted a hajad, muszáj eljárnod párszor fodrászhoz levágatni a törött végeket. Hidd el, a végén sokkal többet fogsz veszíteni ha hagyod a hajad végeit meghalni.

És ami a legfontosabb, ne feledd, hogy ehhez IDŐ kell! Nem fogod tudni sürgetni a dolgokat, legyél türelmes, ápold a hajad, és majd szépen lassan meg fog nőni.

2018. jan. 4. 16:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Vegyél pothajat. Gyönyörű hosszú hajad lesz.
2018. jan. 4. 19:47
 3/3 BulmaSwan ***** válasza:
Ne használj sok hőt a hajadon. Ha sokszor egyenesíted vagy göndöríted, akkor ezeket elkell hagynod. Hajszárításkor is ha nem sietsz valahova, akkor ne a legmelegebb fokozaton szárítsd, hanem közepesen. Viszont 2-3 havonta vágni kell a végéből egy keveset. (Nyilván akkor mikor látod, hogy le van törve/ elvékonyodva) Pakolások is jót tesznek a hajnak. Ricinus olajat nem próbáltam, nekem túl sok macera.
2018. jan. 6. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!