Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet ilyen hajat...

Hogyan lehet ilyen hajat csinálni?

Figyelt kérdés

Van 2 képem Köles Elizáról, az egyiken sokkal dúsabb a haja, mint a másikon. Hogyan lehet ilyen dúsra megcsinálni, neki hogy csinálhatták? Nekem hasonló a hajam, mint neki azon a képen, amin nem annyira dús a haja.

[link]

[link]

2018. jan. 2. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Az elsőn nincs neki kifésülve és valószínűleg valami göndör hajra való zselé vagy formázó krém van a hajában amitől így lelapul. A másikon pedig csak mosás után ki van neki kefélve, meg valószínűleg kicsit megtupírozva.

(Ugyanilyen hajam van alapból, és nekem is így működött, amíg nem volt keratinos hajegyenesítésem)

2018. jan. 2. 17:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én eddig mindig úgy csináltam, hogy mosás után, még nedvesen raktam rá hajhabot, és hagytam magától megszáradni, és nem fésültem szárazon, mindig csak mosás után, vizesen fésültem ki, és így lett olyasmi, mint az első képen. Akkor kipróbálom úgy, hogy nem rakok rá hajhabot, megszárítom diffúzoros hajszárítóval előre lógatva, és szárazon is kifésülöm.
2018. jan. 2. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez dauerolt haj, úgy látom, kezd megint divatba jönni. Régen tök átlagos haja volt neki is. Lehet, hogy még dúsítottak rajta hajvarrással is.
2018. jan. 2. 18:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem tudom, mert az egyik műsorban azt nyilatkozta, hogy tizenéves korában hormonváltozás miatt lett neki ilyen göndör, ez a természetetes haja. De persze lehet, igazad van, és kamuzott, nem ismerem, úgyhogy nem tudom.
2018. jan. 3. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen süket dumának ne dőlj be. A haj göndörsége genetikus, a hajhagymák alakjától függ. Minél szabályosabb kerek a hajhagyma, annál simább a haj. A göndör haj kissé lapított hagymából nő ki.
2018. jan. 3. 19:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszi az infót, ezt pl nem tudtam.
2018. jan. 4. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!