Szemöldökön van egy mitesszer, hogyan lehet eltávolítani?
Figyelt kérdés
Sajnos, a kinyomás nem segít, mert nincs neki "talaja, mélysége", mint, pl. a orcán. A szemem világát meg persze féltem. Valamivel elő lehet csalogatni, hogy csak egy kisebb érintés elég legyen az eltüntetéshez? Vagy akár kifordulna magából.2017. dec. 31. 13:57
1/7 A kérdező kommentje:
Elnézést, szempillára gondoltam, nagyon nem mindegy. :D
2017. dec. 31. 13:57
2/7 anonim válasza:
Kamilla tea felett gozologtesd a fejed, utana probald kinyomni. Ha az se segit, akkor meg kell varni ameddig “megerik” (:D) es kinyomod
3/7 anonim válasza:
Szempillan miteszer?? Wut? Az biztos hogy az?
4/7 A kérdező kommentje:
Hát, lehet, hogy árpa inkább. :/ Ez a fehérszerű valami...
2017. dec. 31. 14:01
5/7 A kérdező kommentje:
Ám szemhéj az, csak eltalálom végre. :D, szóval az a rész, ami a szemgolyót takarja. Bocsánat, szilveszter ellenére nem ittam még, de a gyerekeim minden aprósággal megtalálnak. :D
2017. dec. 31. 14:09
6/7 anonim válasza:
Menj vele szemészhez, az nem miteszer, hanem vagy árpa vagy zsírcsomó
7/7 A kérdező kommentje:
Oh, ettől tartottam, csak nekem irtóra nincs idő szemészeten ücsörögni. Látásban nem zavar, csak ha lefele nézek, akkor elég gáz, hogy látszódik.
2017. dec. 31. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!