Hennával lehet melírozni vagy legalábbis kis vöröses árnyalatot adni a hajnak? (Nem szeretném az egész hajam befesteni).
3 évvel ezelőtt befestettem a hajam sötétbarnára. Nagyon tönkrement a hajam, a fele kihullott konkrétan, azóta is elég száraz, töredezett annak ellenére, hogy próbálom kímélni és a lehető legtermészetesebb anyagokat használni rá.
Úgy veszem észre picit javult a helyzet...de így is elég pocsék.
Az eredeti hajszínem aranyszőke-barnás volt, napfényben vöröses árnyalattal. Sajnos ez a vöröses árnyalat a festés után lenőtt hajamról eltűnt. Mondjuk az eredeti hajszínem is szürkésbarna lett.
Nagyon nem szeretem ezt a színt. Változtatni szeretnék de nem merek. Vegyi hajfestékkel egyáltalán nem akarom. Olvastam a hennáról és adott egy kis reményt bár valamiért ebben sem bízok 100%-ig. :/ Mi van ha az is ártana?
Arra gondoltam, hogy csak pár melír csíkot festenék be vele, hogy legyen vörös a hajamba és feldobja ezt a színtelen valamit. Nem tudom hennával megoldható lenne-e?
Alapból tetszik a vörös haj. Abból is a természetes vörös-rézvörös árnyalat. Azt tudom, hogy a henna minden hajon más színt produkál.
Szerintetek ilyen vöröst el lehet vele érni ha most alig középbarna a hajam?
Pontosabban: ilyen színű melírt szeretnék. De az is lehet, hogy a vörös mekír nem mutatna jól a mostani hajszínemmel. :( A vörös pedig jól állna mert világos bőrű vagyok, kék szemű, világos szempillák meg minden.
Már mondták, hogy szinte tökre így nézek ki:
Csak nem vagyok vörös.
Egyébként ez az árnyalat is jó.
Bocsánat a regényért csak tényleg szeretnék kezdeni a hajammal valamit és valóra váltani a nagy álmomat. A vörös színt. :) Persze ha nem jönne össze akkor meg beletörődök valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!